Geniet van een overheerlijk seizoensmenu. Wij serveren het seizoensmenu tijdens de lunch en het diner.
U kunt uw keuze aan de keuken doorgeven tussen 12:00 en 15:00 uur en 17:00 en 21:00 uur.
2-gangen: 39,50 euro
3-gangen: 47,50 euro
4-gangen: 57,50 euro
VOORGERECHTEN
Rouleaux van tamme eendenbout met asperge, pistache, rucola en saliedressing
Of
Gerookte makreel met aardappel, zoetzure rode biet en appel
Of
Gepofte koolrabi, licht gerookt, met selderijsalade en lavendelmayonaise
TUSSENGERECHT
Geitenkaas-mango loempia met avocado, bleekselderij, appel, vanille en basilicum
HOOFDGERECHTEN
Kalf; staartstuk, sukade en ragout met krieltjes, doperwt en madeirajus
Of
Zeeforel met meiraap, krieltjes, zeekraal en een saus van venkel en citroen
Of
Doperwtenrisotto met groene asperge, tomaat en fetakaas
NAGERECHTEN
Rabarber met een mousse van hangop, aardbei en amandelroomijs
Of
Clafoutis met blauwe bessen en yoghurtijs
Of
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.
Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid