Met het team van Grand Café Bourgogne bent u in uitstekende handen. Bij het kleine zusje van Restaurant Merlet vindt u een jong en enthousiast team dat voor u klaarstaat met gezelligheid, professionele adviezen en uiteraard humor. Zij staan voor een fantastisch product en goede sfeer, zowel in de keuken als in de bediening.
De keukenbrigade van Grand Café Bourgogne wordt geleid door Mattijs Kaptein. Met zijn ruime werkervaring creëert Mattijs Kaptein een toegankelijke en smaakvolle keuken. Zijn cv kent vele (top)restaurants in binnen- en buitenland. Mattijs is jarenlang onderdeel van het team binnen Merlet en heeft diverse functies bekleed. Sinds januari 2017 mogen wij hem vol trots de chef-kok van Grand Café Bourgogne noemen.
De bediening staat onder leiding van Ward Dzialiner. Maak kennis met onze manager van Grand Café Bourgogne, een ware gastheer in hart en nieren. Met als vaste gezichten Richie en Emma in de bediening biedt ons bedieningsteam ongeëvenaarde gastvrijheid en aanstekelijke humor en weten zij elke gast te verwelkomen met een warme glimlach en een persoonlijke touch. Bij Ward staat het creëren van een onvergetelijke ervaring voor elke gast centraal, waarbij zijn passie voor gastvrijheid en zijn speelse geest de perfecte combinatie vormen voor een gezellige en memorabele avond bij Grand Café Bourgogne.
Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.
Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid