Met het team van Grand Café Bourgogne bent u in uitstekende handen. Bij het kleine zusje van Restaurant Merlet vindt u een jong en enthousiast team dat voor u klaarstaat met gezelligheid, professionele adviezen en uiteraard humor. Zij staan voor een fantastisch product en goede sfeer, zowel in de keuken als in de bediening.
De keukenbrigade van Grand Café Bourgogne wordt geleid door Mattijs Kaptein. Met zijn ruime werkervaring creëert Mattijs Kaptein een toegankelijke en smaakvolle keuken. Zijn cv kent vele (top)restaurants in binnen- en buitenland. Mattijs is jarenlang onderdeel van het team binnen Merlet en heeft diverse functies bekleed. Sinds januari 2017 mogen wij hem vol trots de chef-kok van Grand Café Bourgogne noemen.
De bediening van Grand Café Bourgogne wordt geleid door Ward Dzialiner. Als ervaren gastheer zorgt hij ervoor dat iedere gast zich welkom voelt. Met Emma, als assistent-manager, Ilse als vertrouwd gezicht in de bediening en Maren, die zich richt op banqueting, vormen samen met het team een hechte en gastvrije brigade. Met oprechte aandacht en een warme glimlach staan zij klaar om elke gast een prettige en gezellige ervaring te bieden.
Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.
Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid