Op zondag 9 november reist chef Robin van de Bunt van Restaurant De Leuf (bekroond met een Michelinster) vanuit Limburg af naar Schoorl voor een exclusief ‘four hands’ dinner.
Op zondag 9 november reist chef Robin van de Bunt van Restaurant De Leuf (bekroond met een Michelinster) met zijn team vanuit Limburg af naar Schoorl voor een exclusief ‘four hands’ dinner, samen met chef Marco Helsloot.
Tijdens deze avond presenteren beide chefs een uitgebreid menu waarin hun eigen stijl en creativiteit samenkomen. Voor ons team bij Merlet is het een groot genoegen om chef Robin van de Bunt en zijn brigade te verwelkomen in onze keuken. Samen ontdekken we elkaars kookstijl, wisselen we ideeën uit en creëren we een avond vol verfijnde en verrassende gerechten. Het is altijd bijzonder en inspirerend om als teams samen te werken, nieuwe technieken te delen en tegelijkertijd de gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.
Met deze bijzondere samenwerking nodigen wij onze gasten uit om te genieten van een avond vol vakmanschap, gastvrijheid en culinaire passie. Een unieke kans om samen aan tafel te proeven, te ontdekken en te beleven wat ontstaat wanneer twee keukens elkaar ontmoeten.
Reserveer hier voor het Four Hands Dinner Merlet x De Leuf op 9 november
Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.
Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid