Op zondag 2 februari zal er bij Restaurant Merlet een uniek culinair evenement plaatsvinden. Samen met het team van De Treeswijkhoeve (2 Michelinsterren) creëren wij een exclusief Four Hands Lunch & Dinner.
Marco Helsloot van Restaurant Merlet en Franke Osinga van De Treeswijkhoeve, bundelen hun krachten om een waanzinnig menu te verzorgen waarin het beste van beide keukens samenkomt. Het team van De Treeswijkhoeve reist speciaal vanuit Waalre, Noord-Brabant, af naar Schoorl om samen met ons team een onvergetelijk menu te presenteren.
Het menu bestaat uit verfijnde bites en een 6-gangen waarin de signatuurgerechten van beide chefs op unieke wijze samenkomen.
Op 2 februari kunt u reserveren voor de lunch van de 2 chefs met aanvang om 12:00 uur of voor het Four Hands Dinner waarbij we u graag om 18:00 uur welkom heten.
De prijs voor het four hands menu bedraagt 180,00 euro per persoon (exclusief dranken).
Reserveer hier voor de Four Hands lunch Merlet x De Treeswijkhoeve
Reserveer hier voor het Four Hands Dinner Merlet x De Treeswijkhoeve
U heeft ook de mogelijkheid om na het diner te blijven slapen in het hotel, met veel plezier bieden we u hierbij een speciaal tarief:
Reserveer hier voor de Four Hands Dinner met overnachting
Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.
Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid