CARABINERO DIEPZEEGARNAAL
ALS RAUWE BOMBE MET BISQUE & XO SAUS
DUINDOORN BES, ZWARTE OLIJF EN KORIANDER
45
HOLLANDSE MAKREEL
GEGAARD IN PASSIEVRUCHT MET GARUMSAUS VAN MAKREEL
NORI ZEEWIER EN THAISE BASILICUM
41
LANGOUSTINE
GEROOSTERD OP DE PLANCHA MET TANDOORI BISQUE,
BOSPEEN, YOGHURT EN DRAGON
43
WAGYU RUND UIT DE SCHOORLSE DUINEN
STEAK TARTAAR MET ZEEUWSE PLATTE OESTER
VERSE WASABI EN “ HIERBAS LAS DUNAS” LIKEUR
39
BLOEMKOOL
DIVERSE BEREIDINGEN MET RABARBER
VERSE WASABI EN JAPANSE SHISO BLADEREN
28
KREEFT
ZACHT GEGAARD MET GEMBER, PASTINAAK, TIMUT PEPER EN GRAPEFRUIT HEEL 450 GR OF HALF 225 GR
98 / 51
NOORDZEE TARBOT
IN BEURRE NOISETTE OP DE GRAAT GEBAKKEN.
DAARBIJ AARDPEER, ZEEWIEREN EN ZWARTE WINTERTRUFFEL
53
TEXELS LAM
GEBRADEN FILET EN SCHOUDER MET LAM GEVULDE COURGETTEBLOEM
KOMIJN, GEZOUTE CITROEN & ANSJOVIS
49
EEND BEJING STYLE
KROKANTE BORST VAN EEND MET KOMBU ZEEWIER, HOISIN SAUS
EN FIVE SPICES
51
KALFSZWEZERIK & VOLENDAMMER PALING
KROKANT GEBAKKEN KALFSZWEZERIK.
MET SHERRY, ARTISJOK
54